17.12.2017

Vllahiu: Përkujdesja për personat me aftësi të kufizuar është përgjegjësi

12 Tetor 2017

Kandidati për Kryetar të Prishtinës ka vizituar Shoqatën “Klubi Dëshira” - kjo shoqatë merret me rehabilitimin e personave me probleme mendore-intelektuale.

Lexoni shkrimin e plotë të Z. Vllahiu, të postuar në faqen e tij zyrtare në facebook:

“Përkujdesja për secilin qytetar të komunës është jo obligim por përgjegjësi. Gjithëpërfshirja është thelbi i shoqërisë dhe na duhet punë shumë për të qenë me secilin qytetar e në veçanti për t'u përkujdesur për personat me aftësi të kufizuar për t'ju ofruar atyre mundësinë dhe hapësiren që të jenë pjesë e barabartë në shoqëri. #PërPrishtinën #50”