17.12.2017

Skenderaj: Bekim Jashari premton shëndetësi cilësore (Video)

28 Shtator 2017

Kandidati i pavarur për Kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, vizitoi shtëpinë e shëndetit në këtë komunë.

Aty u njoftua dhe me plotë ankesa të këtij dikasteri. Megjithatë mungesa e diçkaje tjetër në këtë objekt i ra në sy.