18.12.2017

Kusari-Lila: Projektet e filluara në Gjakovë, do t’i finalizojmë në mandatin e ardhëm

29 Shtator 2017

Kryetarja e Komunës së Gjakovës, njëherësh kandidate për kryetare nga “Alternativa”, Mimoza Kusari-Lila, ka pritur në një takim të përbashkët pensionistët e Gjakovës, me të cilët ka biseduar rreth qeverisjes katërvjeçare si dhe planet për programin e ardhshëm qeverisës.

Kusari-Lila ka theksuar se ka arritur të bëjë “projekte madhore në interesin e përgjithshëm të qytetarëve”.

“Është shumë e rëndësishme që projektet që kemi filluar tash e katër vite, të finalizohen në një mandat të ardhshëm, për të vulosur suksesin në Gjakovë. Këtë do ta arrijmë me barazi dhe respekt për të gjithë ata që e meritojnë dhe punojnë me nder” , është shprehur Kusari-Lila./Telegrafi/