17.12.2017

Ahmeti: Votojeni numrin 10 dhe jepni krahë Prishtinës!

22 Shtator 2017

Kryetari aktual i Komunës së Prishtinës, njëherit kandidat për mandat të ri nëkëtë post, Shpend Ahemti, u shpreh i bindur se përveç fitores nëPrishtinë, VV do të dalë fituese edhe në shumë komuna të tjera.

Ai iu bëri thirrje qytetarëve që ta votojnë numrin 10.  Më tej, aipotencoi faktin se gjatë mandatit të tij katër vjeçar janë përmbushur 12 zotimet e dhëna në fushatën paraprak, duke përmendur në veçantipremtimin pë barazi sociale.

 “Votone numrin 10 dhe jepni krahëPrishtinës”, ishte porosia e tij për kryeqytetasit, pasi që prezantoiveç e veç gjithë kandidatët për Kuvendin Komunal të Prishtinës.