17.03.2018

Reklama

Foto Lajm
Fshati Bërnicë i Prishtinë po përballet me ndotje të mjedisit. Djegia e mbeturinave, hedhja e mbeturinave dhe inerteve ka kthyer hyrjet e fshatit në deponi mbeturinash.
Mjaftojnë reshje të rëndomta të shiut që rruga Rrustem Statovci të vërshohet nga ujërat e kanalizimeve. E tillë ishte edhe gjendja nga reshjet e fundit.
Prishtina është zgjuar në atmosferë festive me rastin e 10 Vjetorit të Pavarësisë së vendit. Objekte publike, sheshe dhe rrugë janë veshur me simbole shtetërore.
Në mbarë vendin kanë nisur përgatitjet për shënimin e 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës. Me këtë rast sheshi qendror i kryeqytetit po dekorohet me simbole shtetëror
Rrethoja e një objekti në në rrugën ‘Agim Ramadani’ ka zënë plotësisht trotuarin për çka këmbësorët po detyrohet të ecin në rrugë duke rrezikuar jetën.