17.10.2019

Njihuni me SUV-in fantastik spanjoll (Foto)

7 Korrik 2018

Nuk ka dyshim që Seat është fabrikuesi më i madh i automobilëvenë Spanjë, por kjo nuk do të thotë që në këtë vend mungojnë ndërmarrje më tëvogla që i dedikohen botës së makinave dhe nxjerrin në treg modele ekskluzive.

DSD Design & Motorsport është një nga këto ndërmarrje tëvogla dhe projekti i tij i fundit quhet Golem.

Bëhet fjalë për një SUV të madh, që pason Boreas, një makinësupersportive hibride. Për momentin, Golemi është vetëm një prototip, por nëdhjetor pritet që të nisë prodhimi i tij.

DSD Design & Motorsport ka bërë me dije se do tëprodhohen vetëm 30 njësi.