12.12.2019

MV Agusta prezanton “brutalen” amerikane (Foto)

11 Prill 2018

Modelet e veçanta janë bërë për MV Agusta një traditë fatlume, që vazhdon me motorin e ri Brutale 800 RR America.

Marka italiane ka nxjerrë në shitje në prill modelin që përfaqëson me origjinalitet dhe elegancë historinë e MV Agusta. Në fakt, motori i parë që mban emrin S America 750 është prodhuar në vitin 1975.

Tani, pas 25 vitesh, “America” rikthehet të përdoret në serbatorin e një MV Aguste.