17.10.2019

Messenger me opsion sikurse Whatsapp, mund të fshihen mesazhet e dërguara

17 Tetor 2018

Së shpejti, Facebook do të bëjë të mundur që mesazhet e dërguara në aplikacionin Messenger të mund t’i fshini, ashtu siç bëni në Whatsapp kur dërgoni një mesazh gabimisht ose pendoheni me opsionin “fshij për të gjithë”.

“Facebook Messenger është duke punuar për involvimit të këtij opsioni për t’i  fshirë mesazhet e padëshiruar të cilat dërgohen në messenger. “Por do të ketë një limit për këtë gjë”,ka thënë  një përfaqësues  nga Facebook pasi kjo gjë mund të shfrytëzohet, mirëpo do të jep disa sekonda kohë për të menduar nese dëshiron ta dërgosh apo jo sikur se ekziston opsioni në Gmail.

Fotografitë tregojnë se mesazhi selektohet dhe ekziston mundësia për “unsend” ose “delete”.