24.10.2017

Tech

3 Prill 2016Versaja në Silicon ValleyPër momentin Cupertino, selia e Apple në Silicon Valley duket si ato qytetet e vogla me shtëpitë e ngjeshuar me njera-tjetrën, apo ato dyqanet në qendrat tregtare. Por jo...
15 Mars 2016Fotot e reja të iPhone 7Bota po pret për eventin e 21 marsit, datë kur Apple pritet të prezantojë pajisjet më të reja të saj, ndërsa beteja me FBI-në dhe qeverinë amerikane...