20.11.2017

Tech

12 Maj 2016Instagram ndryshon logonLoga e vjetër e Instagram është zëvendësuar me një ikonë të re të shumëngjyrshme. Kompania ka ridizajnuar gjithashtu aplikacionin e saj, duke e...
11 Maj 2016Facebook politizohetËshtë rrjeti më i madh social në botë, përmes të cilit operojnë platforma informative nga më të ndryshmet, artisë, biznesmenë dhe...