25.03.2019

Tech

6 Nëntor 2017Kthehen kasetatKanë qenë pajisjet më të dëshiruara në vitet ’90 dhe duket se kasetat janë kthyer sërish. National Audio, kompania e vetme në Amerikë që i...
29 Gusht 2017Lamtumirë naftë?!Në dy studime të ndryshme paralele me njëri-tjetrin, shkencëtarët kanë arritur në një përfundim të njëjtë, që mund të...