22.08.2017

Tech

24 Dhjetor 2016CERN krijon antimaterienNë fillim të javës shkencëtarët e CERNI-t njoftuan se ja kishin dalë mbanë që të prodhonin antimaterie përmes goditjes me lazer dhe ta ruanin atë...
2 Dhjetor 2016Facebook 'klonon' SnapchatDuket se suksesi që Snapchat ka arritur si aplikacion përbën një shqetësim për Facebook, pasi ky i fundit ka tentuar në vazhdimësi të kopjojë Snapchat...