19.07.2018

Liburni me tri përforcime

9 Shtator 2017

Liburni po tregohet mjaft aktiv ditëve të fundit.

Skuadra gjakovare e futsallit, e cila ka kaluar në “Main Round” të UEFA Futsal Cup, pas suksesit që e arriti muajin e kaluar ka “goditur” me tri përforcime të reja. Fillimisht Liburni e ka transferuar dyshen e Feniksit nga Drenasi, Mentor Mejzini dhe Narcist Alibegu, ndërsa të premten e ka bërë të vetin edhe portierin e Besës së Pejës, Bajram Ramadani.

Liburni luan në “Main Round” më 10 deri më 15 tetor 2017./Zeri/