19.07.2018

Barcelona ‘bllokon’ transferimin e Neymar në PSG (FOTO)

10 Gusht 2017

Barcelona pret 222 milionë euro nga Paris Saint-Germain.

Barcelona ka bllokuar transferimin e Neymar në Paris Saint-Germain, me një kusht.

Transferimi i parave në gjirollogari e Barcelonës ende nuk ka ndodhur dhe deri atëherë, Barcelona nuk do të dorëzojë dokumentet e nevojshme PSG-së.

Mësohet se vonesa për transferimin e parave në gjirollogari të Barcelonës po bëhet shkau i verifikimit të origjinës së parave./Lajmi.net/