16.10.2019

Shprehu

19 Maj 2011Heshtje apo hipokrizi?!
Beogradi zyrtar vazhdon të trumbetojë ndarjen e Kosovës. Përveç ndonjë zëri të mjegullt, asnjë zyrtar i Republikës së Kosovës nuk...
19 Mars 2011Toplica Shqiptarët e Toplicës, të shpërngulur me dhunë, represion dhe gjenocid (1877-1878), në Kosovë janë njohur dhe njihen si muhaxhirë, ashtu siç edhe...