17.07.2018

KOSBIT- Konkurs - 7 Senior Front-End Developers

3 Gusht 2016

Kosbit

KONKURS

Kosibt-i ju ofron mundësi punësimi!

A jeni duke kërkuar për të fituar përvojë globale në zhvillimin e softwerit?
Ne jemi duke rekrutuar staf për një projekt global, ku ne kemi nevojë për disa zhvillues të softwerit për të punuar si pjesë e ekipit tonë global.
Pra, në qoftë se ju jeni kreativ, analitik dhe të pasionuar pas teknologjisë, ne ju ofrojmë mundësi ku ju do të merreni me sfida të mëdha së bashku me një staf nga më të talentuar dhe kreativ që ju keni punuar ndonjëherë, atëherë Kosbit është vendi për ju.
Paketa jonë tërheqëse përbëhet nga një pagë atraktive, trajnime dhe vizita në selinë e kompanisë në Evropë/SHBA. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të punuar për një kompani shumë të njohur, me perspektivë të shkëlqyer dhe afatgjate për zhvillim profesional.

Job description

7 Senior Front-End Developers

Qualifications
Minimum 3 years experienced with PHP Good knowledge in Frontend ( HTML, – JavaScript, JQuery, CSS3/SASS, HTML(5), Any structured SPA framework/library

Others
•    English  is required to be able for communication.
•    We will not contact candidates that can’t fit requirements described above.
•    To apply to this position send your CV in our email: hello@kosbit.net
•    We will check carefully your CV and if you are potential candidate for our company we will contact you as soon as possible.

Job locations

Prishtina/Europe

Contact:
email: hello@kosbit.net
website: www.kosbit.net

Kliko këtu për të parë konkursin në pdf.

Lajme tjera