18.01.2019

Redon Makashi bën deklaratën përfundimtare lidhur me dasmën e tij

13 Mars 2018

Redon Makashi ka qenë i ftuar këtë mëngjes në “Wake Up” ku u ngamcua nga moderatorët për dasmën e tij.

Kanë qenë disa alternativa të hedhura nga Isli dhe Ori, si për shembull të këndoj vetë në dasmë, apo të bëj një koncert në shesh, por përgjigja e Redonit ka qenë e thjeshtë: Nuk do bëj dasmë fare!.

Ai shprehet se në kohët e sotme dasmat janë bërë shumë shoqërore, jo si dikur që kanë pasur tradita./Top Channel/