21.05.2018

Pse po ik prej fansave Shpat Kasapi ?!

19 Qershor 2017

Shpat Kasapi i cili është i kërkuar gjithandej ku ka shqiptar , është shumë i angazhuar nëpër mbrëmje muzikore, shkruan Kosovarja.

Këngëtari i cili u bë vite të tëra që i sjell publikut shqiptar këngë nga më të ndryshme solo dhe shumë bashkëpunime.

Shpati gjithashtu ka sfiduar vetën edhe si aktor. Ajo që vihet re të këngëtari ka shumë adhurues e në një koncert të fundit shihet se sa shumë janë të dhënë fansat pas tij.

Por nga ky veprim i tyre Shpati nuk gjen mënyrë tjetër përveç largimit nga aty, sepse ndoshta do rrezikonte edhe për t’u rrëzuar./Kosovarja/