24.04.2019

Noa sjell këngën e re "Dale"

9 Korrik 2018

Njëri ndër këngëtarët më të ri të estrades shqiptare Noa sjell klipin e tij të dytë "Dale".

Pas nje suksesi të këngës "Veq na dy" Noa sjell premierë për gazeten tonë videoklipin "Dale".

Noa rrjedh nga një familje artistësh, është djali i këngëtarve të mirënjohur të muzikës popullore Besim Krasniqi dhe Kumrie Mustafa, njërës nga motrat Mustafa.

Për dallim nga priderit të cilët kultivojnë muzikën popullore Noa vjen me nje zhander krejt ndryshe.

Kënga “Dale” teksti, muzika dhe studio është realizuar te Nortel,Videoklipi është realizur te "Smart motion".