16.12.2018

Mediet turke raportojnë për këtë sukses të Big Mamës

24 Shkurt 2018

Në trojet shqiptare është shumë e famshme. Por, së fundmi Big Mama është përmendur edhe nga mediet turke,shkruan lajmi.net.

Fjala është për raportimin që ato kanë bërë për shkak të operacionit të suksesshëm që ka bërë në lukth dhe që ka humbur aq shumë peshë.

Në fakt, është lavdëruar puna e doktorit turk që e kreu operacionin por që Big Mama u përmend si shembull i suksesit./Lajmi.net/
screenshot_2