13.12.2018

‘No No’ vjen nga Rinna

12 Janar 2018

Këngëtarja Rinna ka lansuar këngën e re.

Fjala është për projektin muzikor ‘No No’ që është prodhim i Cricket dhe për muzikë është kujdesur edhe SkizoFrenik.

‘No No’ është fianlizuar edhe me një klip interesant.

Menjëherë pas publikimit, kënga ka filluar të pëlqehet nga publiku./Lajmi.net/