24.05.2018

Kur Lorik Cana pozonte nudo për revistën Dieux de Stade (video)

18 Maj 2017

Ai është ish-kapiteni më i dashur për të gjithë tifozët e kombëtares sonë, dhe përveç futbollit duket se ka edhe një pasion tjetër, atë të fotomodelit.

Së fundmi kanë dalë disa foto të Lorikut gjatë kohës kur luante në Francë, i cili përveçse konsiderohej një nga lojtarët më të mirë, ishte cilësuar edhe si një seks simbol.

Fotot janë të realizuara në vitin 2005 kur gjendej tëk ekipi i Marsejës dhe bashkë me Canën gjendet një shoku i tij i skuadrës dhe një lojtar Rubgy.

Fotot janë bërë për një revistë Dieux de Stade e cila realixon kalendare profesionale me meshkuj të famshëm dhe me pamje të bukur.