23.01.2019

Getoari fut në sherr motrat Vjollca

13 Shkurt 2018

MarinaVjollca mes dy dashurive...

Motrat më sexy që moderojnë në ekranet e televizioneve shqiptare po gricen me njëra tjetrën.

Teksa ndodhen me pushime në St. Moretz ,  Luanës i ka mbetur hatri me motrën e saj.

Marina dhe Getari kanë publikuar shumë foto e video nga pushimet e tyre por kjo e fundit nxiti debat.

‘Bisha ime” e ka quajtur Marina bashkëshortin e sja i cili shfaqet me gojën e hapor pas moderatores bukuroshe.

Kështu në fakt Marina quan gjithmonë Luanën.

'Tani zgjidh kush e ka emrin bisha'-shkruan Luana. Dhe Marina për ta qetësuar ka pohuar se ajo është bisha femër. /Gazeta Express/