20.10.2018

Fituan Emmy 2017, Burak Ozcivit u la jashtë ceremonisë për një arsye tronditëse

22 Nëntor 2017

Seriali \"Dashuri e pafund\" ka fituar Çmimin si \"Seriali më i mirë\" në Emmy Awards në ceremoninë e mbajtur në New York.

Ky çmim iu dorëzua regjisores Hilal Saral, skenaristes Burcu Görgün Toptaş dhe CEO-s së kompanisë Ay Yapim, Kerem Catay.

Po pse gjatë kësaj ceremonie aktorët kryesorë munguan?Ndërkohë që ende nuk dihet asgjë për Neslihan Atagul, Burak Ozcivit ka patur një arsye vërtet të fortë për të mos qenë i pranishëm në një event kaq prestigjioz.

Sipas lajmeve në Turqi, babai i aktorit të njohur si Kemal është operuar mëngjesin e sotëm. Burak, i cili nuk donte të linte babain e tij në një momënt kaq të vështirë, ka preferuar të mos largohet por t'i qëndrojë afër atij dhe familjes.
\"\"