22.08.2017

Showbiz

8 Gusht 2017Shokon Sinead O’ConorProbleme për këngëtaren e famshme irlandeze Sinead O’ Connor. Ajo ka publikuar një video 12 minutëshe ku pranon se ka tendenca vetëvrasëse dhe se jeton në...