28.05.2017

Showbiz

13 Maj 2017“The Voice”, finalistëtPjesë e finales të “The Voice” nuk do të jetë Shpënd Hysaj dhe Mario Mancelli. Ata nuk siguruan votat e mjaftueshme nga publiku dhe u larguan nga gara në...