24.09.2018

Zogjët në Prishtinë bëjnë ‘banjon’ e mëngjesit (Video)

6 Nëntor 2017

Temperaturat kanë rënë ditëve të fundit, por kjo nuk i pengon këta zogj në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë që të pastrohen në ujin e mbledhur në një gropë.

Këta janë zogj që i qëndrojnë besnik Kosovës dhe nuk largohen as gjatë stinës së dimrit.