24.09.2018

Sozitë e vdekur të VIP-ave (FOTO)

16 Tetor 2017

Ngjashmëria e një personi me një tjetër edhe pa lidhje gjaku është e njohur dhe në shumë raste “binjakët” i ndajnë edhe kontinentet.

Por sozitë tona nuk mund të jetojnë në ndonjë kontinent tjetër, por edhe në epoka të tjera.

E ndërsa për një person të thjeshtë është paksa më e vështirë që të hetojë dhe gjejë sozitë e tij, për VIP-at është shumë më e lehtë, pasi në ndihmë u vijnë edhe fansat, të cilët kanë gjetur edhe “binjakët” e tyre që kanë jetuar vite apo shekuj më parë.