20.05.2018

Shitet aeroplani i Elvis Presleyt për 430 mijë dollarë (Foto)

28 Maj 2017

Aeroplani privat i Elvis Presley është shiturnë një ankand privat për 430 mijë dollarë të shtunën në Kaliforni.

Blerësi nuk u zbulua në lajmin e publikuar nëfaqen e internetit të shtëpisë së ankandeve GWS Auctions Inc.

Aeroplani ka qëndruar në një pistë të NewMexico për 35 vjet dhe se aeroplani ka nevojë për riparime, transmeton Telegrafi.

Mbreti i “Rock and Roll” e kishte dizajnuarbrendësinë e fluturakes me ari, ulëse dhe qilim të kuq.

Aeroplani është me ngjyrë të kuqe ndërsa ështëprodhuar në vitin 1962 gjersa është i tipit Lockheed Jetstar.