21.11.2019

Polici ikën nga miu

7 Shkurt 2018

Për policët mendohet se janë sypatrembur dhe nuk ka asgjë që ua fut frikën.

Por kur ta shikoni reagimin e këtij polici, ju më nuk do të mendoni ashtu, dhe do t’u kujtohet se edhe ata janë si të gjithë të tjerët, që kanë ndonjë fobi.

Kjo video kur një polic tmerrohet nga një mi, është bërë hit në rrjetet sociale.