20.10.2019

Piloti i CIA: Mos u besoni çka thonë për Hënën, atje tashmë jetojnë 250 milionë njerëz

30 Prill 2018

“Çdo gjë që ju keni dëgjuar për Hënën është një gënjeshtër!”, thotë një pilot i CIA, John Lir, i njohur në rrethin e teoricienëve të konspiracionit.

Ai pretendon se ka zbuluar struktura të fshehura në Hënë dhe ka fotografi të pabesueshme që ai thotë se tregojnë qartë strukturat artificiale. Ai pretendon se 250 milion njerëz jetojnë në Hënë në këtë kohë.

Astronomët amatorë kanë regjistruar diçka që i ngjan një projeksioni hologram në sipërfaqen e Hënës. Në pamjet e tij, fotografitë e marra nga Observatori Jerks mund të shihen në vitin 1946. Ata tregojnë një shpërthim të madh në veriperëndim të kraterit Endimion.

“Siç e dimë, tymi, pluhuri ose avulli nuk mund të hiqet në vakuum, por në këto fotografi shihet qartë se tymi ngrihet në një re të madhe që ngrihet nga sipërfaqja e Hënës dhe përhapet në majë të atmosferës së saj. Nuk ka vakuum pranë sipërfaqes së Hënës dhe se ajo ka vetëm një të pestën e gravitetit të Tokës”, argumenton Lir, duke shtuar se masa e Hënës është aktualisht 68.71 për qind e Tokës, përcjellë Indeksonline.

Lir shpjegon se si Hëna u krijua në Jupiter 40 milionë vjet më parë, dhe gjatë epokës së fundit të akullit, rreth 15,000 vjet më parë, një traktor elektromagnetik u hodh në orbitën e Tokës. E gjithë kjo shpjegon se sa qytete të mëdha janë në Hënë.