19.10.2019

Personat që i kanë mbijetuar goditjes së rrufesë (Foto)

13 Gusht 2018


Goditja e rrufesë mund të shkaktoj lëndime të rënda trupore e në disa raste edhe vdekjen, dhe atë për vetëm brenda një sekonde.

Fotografitë e publikuara më poshtë nga Bored Panda, shfaq personat fatlumë që i kanë mbijetuar lëndimeve serioze nga goditja e rrufesë, ku në pjesë të ndryshme të trupin u kanë mbetur figura të ndryshme në formë të rrufesë apo lules, transmeton Telegrafi. 

Sipas ekspertëve, goditja e rrufesë liron afro 100 milionë volt energji elektrike, ndërsa personat në foto konsiderohen si njerëzit më me fat në botë.

Ata madje nuk kanë hezituar të shfaqin pasojat e goditjes së rrufesë, si paralajmërim për të tjerët.