26.03.2019

Një kukull seksi edhe për femrat (Foto)

29 Mars 2018

Një robot i ri me emrin Henry është ideuar me qëllimin e vetëm për të kënaqur femrat në shtrat.

Sipas krijuesit të tij, roboti që kushton rreth 10 000 euro, jo vetëm që ka performancë të jashtëzakonshme seksuale, por ka edhe batuta që të bëjnë të shkrihesh së qeshuri.

I gjatë 1.8 m dhe muskuloz, ky robot të mirëpret kur vjen në shtëpi pas pune dhe gjithashtu me të mund të diskutosh mbi serialet televizive ose filmat.

Henry është shoqëruesi i parë robot që është krijuar vetëm për femrat.