20.05.2018

Nesër hapet Panairi i Punës 2017, ofrohen 2 mijë vende

18 Maj 2017

Nesër më 19 maj 2017 ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, hap Panairin e Punës 2017. Në këtë panair ofrohen mbi 2000 vende të lira pune.

Në panair do të jetë i pranishëm edhe Agjencioni i Punësimit i Gjemranisë.

Kjo është mundësi e mirë që punëkërkuesit të takonjë punëdhënësin  e ardhshëm, të konsultohen me këshilltarët e punësimit dhe të siguronjë kontrata atraktive.

Panairi mbahet në ‘Salla e Sporteve 1 Tetori’, Prishtinë, prej ora 09-19h.