21.05.2018

Në Maqedoni ende kanë nostalgji për Jugosllavinë

6 Mars 2017

Së fundi është bërë një hulumtim për opinionin e qytetarëve të shteteve që më herët ishin pjesë e ish-Jugosllavisë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Nga Maqedonia, prej 10.500 qytetarë të intervistuar gjithësejt 45.3% janë përgjigjur se ju vjen keq që nuk ekziston kjo federatë dhe se Maqedonia nuk është pjesë e këtyre shteteve.

Pjesa tjetër, apo 54.7% janë përgjigjur se nuk e kanë këtë problem dhe su ndjejnë nostalgji.