25.05.2019

Ndodh në Kinë, e varrosin bashkë me makinën

31 Maj 2018

Ceremonitë mortore janë nga më të ndryshmet në kultura të ndryshme, por në shumicën e tyre varrimi bëhet duke e futur trupin e të ndjerit në arkivol.

Por ajo çfarë ka ndodhur në Kinë, vështirë se mund të ketë një rast të ngjashëm.

Ka qenë dëshira e të ndjerit para se të vdiste, që ditën kur ta varrosnin, të mos e fusnin nën dhe me arkivol, por brenda makinës së tij.