18.07.2018

Mosha është vetëm numër! (FOTO)

25 Korrik 2017

Më shumë se 400 gjyshe të sigurojnë që nuk je kurrë i moshuar për të veshur bikini.

Një konkurs bikinish në Kinë u jep mundësinë njerëzve mbi 55 vjeç të konkurrojnë.

Burra dhe gra tregojnë trupin e tyre në këtë kompeticion i cili u zhvillua në vvater park të Tianjin.

Aktiviteti i quajtur Grandbikini më shumë se çmimet zhvillohet për të shpërndarë pozitivitet.