16.10.2019

Mësuesi i matematikës yll i filmave porno (Foto)

24 Qershor 2018

Nxënësit u tmerruan pasi mësuan se mësuesi i tyre i matematikës ishte një yll i filmave për të rritur.

Scott Sherwood, 50, jep mësim në School Community Community në East Sussex, ndërsa tronditi fëmijët pasi luante si aktor me emrin Aaron Cage në filmat për të rritur.

Mësuesi tha se nuk e konsideron si një punë pjesmarrjen në këto filma dhe e përshkroi atë si "një punë të dytë".

Mësuesi i shkollës, Austen Hindman nuk i është përgjigjur kërkesave për intervistë të mediave ndërkohë që videot dhe fotot e tij nxënësit po i shpërndajnë nëpër shkollë.