24.05.2018

Mbledh lopët duke komunikuar me “gjuhën” e tyre! (Video)

13 Mars 2017

Në një pjesë periferike të Holandës, është filmuar burri i paemëruar që lëshon zëra si të lopës, për t’i thirrur kafshët që ishin duke kullotur.

Në videon e postuar më poshtë, shihet bariu që qëndron pranë gardhit dhe pasi mbushet frymë, nisë të lëshojë zëra, transmeton Telegrafi. Pasi të ketë përsëritur disa herë këtë veprim, pranë tij afrohen lopët që ndodheshin më larg në fushë.

“Ka mësuar gjuhën e gjedhëve, nuk dallon shumë prej tyre me këto gjeste”, është një koment lidhur me rastin.