24.05.2018

Lufta e Parë Botërore në fotot me ngjyra

20 Mars 2017

Jemi në vitet 1914-1918, të zotëroje një aparat fotografik bardhezi do të thoshte shumë,  por të bëje foto gjatë luftës ishte një rrezik më vete.

Ndoshta mund të keni parë foto të rralla e historike gjatë Luftës së Parë Botërore, të cilat ju kanë emocionuar, por Frederic Duirez ka përpunuar në detajet më të vogla disa prej tyre duke i shndërruar në foto me ngjyra.

Foto të cilat të japin një tjetër ide dhe koncept për jetën e ushtarëve dhe luftën e  tyre./tch/