16.10.2019

“Varësia ndaj Kim Kardashian, krizë kombëtare në Brazil!” (foto)

24 Prill 2018

Ai është themeluesi i “Miss BumBum”, megjithatë Cacau Oliver ka bërë një deklaratë befasuese së fundmi.

Ai u ka bërë thirrje femrave në vendin e tij të ndalojnë përpjekjet për të kopjuar Kim Kardashian, duke pretenduar se tendenca drejt të pasmeve të gjithnjë e më të mëdha është kthyer në shqetësim kombëtar në Brazil.

Cacau Oliver ka thënë se vajzat braziliane duhet të jenë më patriotike dhe të shmangin krizën që i ka mbërthyer, duke ruajtur bukurinë e tyre natyrore.