19.10.2019

La Zvicrën për të shpëtuar kafshët e therura në Afrikë (Foto)

8 Mars 2019

Deri tani kemi lexuar shumë rrëfime për njerëzit që vendosin të heqin dorë nga çdo gjë – komoditeti, shtëpia, puna – në mënyrë që të shpëtojnë nga zakonet, të udhëtojnë nëpër botë dhe të bëjnë një jetë “reale”.

Madje të tillët konsiderohen shumë të guximshëm.

Dean Schneider nga Zvicra la punën prestigjioze, shiti të gjitha gjërat e tij dhe u transferuar në Afrikë për të shpëtuar kafshët e therura

Atij nuk iu deshën shumë para, vetëm ca guxim… dhe e bëri.