21.05.2018

‘Galeb’, jahti i ish-liderit Jugosllav, Tito do restaurohet, do bëhet muze (Foto)

23 Gusht 2017

Josip Broz Tito ka qenë ndër liderët historik dhe me më ndikim në ish-Jugosllavinë komuniste, i cili do mbahet mend gjatë për regjimin e tij.

Për ta kthyer në qendër të vëmendjes autoritetet kroate kanë menduar që jahtin e tij ta hapin si muze në qytetin e Rijekës.

Pasi u la në degradim për dekada të tëra , tashmë jahti lukzos do jetë i frekuentueshëm nga të gjithë si muze dhe pamjet e tij duken vërtet fantastike.