16.10.2019

E tradhëtoi gruan, ajo i preu organin gjenital

2 Maj 2018

Një grua i është hakmarr burrit të saj në një mënyrë të tmerrshme për tradhëtinë që ai i kishte bërë.

E zemëruar që u tradhëtua, gruaja ia ka prerë bashkëshortit të saj organin gjenital.

Ajo e ka lënë atë të shtrirë në shtratë dhe as nuk është munduar ti jap ndihmë.

Kur ambulanca arriti dhoma ishte stërmbushur me gjak, por burri refuzonte të shkonte në spital për të marr trajtimin e duhur.

Ai thoshte se më mirë është të vdes se sa të jetoj me organ gjenital që nuk i funksionon.

Video në linkun në vijim:

https://www.liveleak.com/view?t=CZ2xu_1525146089