21.05.2018

Bullgari: Lopa ndërpret ndeshjen e futbollit (VIDEO)

23 Gusht 2017

Në Bullgari ka ndodhur një gjë e jashtëzakonshme. Gjatë ndeshje miqësore mes PFC Botev dhe AEL Limassol një lopë ka hyrë në fushë.