24.09.2018

Avioni “në luftë” me erën (Video)

9 Nëntor 2017

Një video virale tregon momentet kur një avion tenton të ulet mes erërave të forta në një nga aeroportet më të rrezikshme në botë.

Madeira Airport, i njohur dhe si Cristiano Ronaldo International Airport është jnë nga vendet më të vështira për të ulur avionin.

Erërat e forta, si dhe një pistë e shkurtër që përfundon në oqean e bëjnë më të vështirë për pilotët, të cilët kanë nevojë për një trajnim shtesë. Një i tillë është filmuar teksa lufton të ulet në pistë.