18.07.2018

Art në shenjat e komunikacionit (Foto)

9 Gusht 2017

Shenjat e komunikacionit që ndodhen në rrugë të ndryshme të Bullgarisë, janë dekoruar nga një artist anonim.

Rrjet sociale janë mbushur me imazhet e këtyre objekteve paralajmëruese, të cilave nuk iu është humbur kuptimi dhe nuk janë dëmtuar, transmeton Telegrafi.

“Përmes dy pikave, e ka transformuar shenjën që të duket sikur fytyrë njeriu, është shumë kreative”, është një nga komentet e shumta.

Por, ka edhe raste kur brenda trekëndëshit është vizatuar fytyra, apo edhe ndonjë zog i vogël.