22.11.2019

Magazina

7 Maj 2018Makina varet nën urëPasojë e një aksidenti të tmerrshëm? Një projekt artistik? Një shaka? Policia dhe kalimtarët, mbetën të shastisur dhe të shqetësuar pasi një...