21.11.2019

Magazina

27 Tetor 2017Skuqet Fontana di TreviUji i Fontana di Trevi, shatërvani ikonë i kryeqytetit italian dhe një prej vendeve më të vizituara nga turistët në Romë, mori ngjyrë të kuqe kur...