12.12.2019

Magazina

19 Prill 2018Kjo është monedha e re 0 euroTrieri, qyteti gjerman ku u lind Karl Marksi, e festoi më 13 prill 200-vjetorin e lindjes së tij. Ky qytet lansoi kartëmonedha 0-euroshe me fytyrën dhe emrin e Marksit në to,...